THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Lets be part of me :)

Thursday, March 11, 2010

06/03/2010-11/03/2010

GAHHHH ! aku accident kot . haha .
ni semua garagara na pegi LKPKK ke apa benda alah tu punya pasal lah !
pagipagi da mendapat haa .
tu laa manje , merungut je keje .
haa tgk , 1 apa pun tadapat .
yang dapat , kena repeat sem dpn . memang best la kan . grrrr !
bengang je aku nan polis tu haa ! da la tolong pun ta . WTF !
aku da sakitsakit dorang bole pulak na bebelbebel .
sama jugak pak guard hostel baju biru tu . pehhh !
speaking kawkaw dgn aku . tau la kau student LIMKOKWING kan !
tabole terima aku haa . na mara pun agak la . da la situ public .
lagi mau tambah rasa sakit aku ni haa ! menduga betul !
aku kena tahan ward petang . memang tasangka pun sebab tade la teruk accident .
lukaluka kecik semua belah kanan la kan . maybe sebab terhentak kot .
buat xray doc ckp pinggang darah beku , perut pulak bengkak , then mslh pendarahan lagi .
6hari stay kpj memang membosankan ! bole gila aku !
da la kena cucuk sana , kena cucuk sini , sumbat ubat tu , sumbat ubat ni , masuk air lagi .
sakittttt kot ! :'( nasib la nurse lembut .
but aku paling suka sorang nurse ni , DANISHA nama dia :)
dia bukan melayu . but india mix chris :)
layan aku macam puteri kot :)) alahai ! bahagia & terjaminnya aku bila dia jaga :)
buttt , yang tabest dia shift malam . na kena tunggu dia tu yang seksa .
shift pagi tabest ! bnyk yang grng ;D

p/s : thanks a lot cik ima , cik poi , cik din , cik shireen , cik yong , makteh , maklang , wan lanchang , cik ap , acu , eima , aris , fatah , wan , feyr , ayie , dayang , adek , asyaraf , ash , safi , haziq , edy , am , erol , capik , azwan , azie , rifdi & naem sebab melawat :) thanks jugak yang text manje , korang banyak care pasal manje kan . susa je ohh . bia la tuhan je yang balas semuanya . love you guys ! muahx ! bigbighugs*

2 feedback:

myzairdina said...

cepat sembuh yer.. ^_^

manje je said...

sudah pulih :)