THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Lets be part of me :)

Tuesday, November 16, 2010




"Aku sayang kamu bodoh! Ya! Aku jugak sayang kamu. Semua orang tak ada yg percaya kalau kita akan terus selamanya. Huh! Mereka semua itu tahu apa sik tentang kita? Bahagia itu kita yang ciptain, bukan mereka. Kita akan selalu berdua dan tak ada yg pernah pisahkan kita. Kita punya cara kita sendiri dan kita punya dunia kita sendiri. Kamu bahagia hidup sama aku? Aku bahagia. Kamu harus percaya satu hari nanti aku bisa bikin kamu bahagia. Aku percaya bodoh!"

amat suka cerita ni ohh ;) dia selalu cakap kat manje nak jadi couple crack mcm Radit & Jani ;D sweet je kan. kisah kita mcm dorg sikit kan syg kan? ramai tak suka tapi kita bahagia kan kan? :) pedulikkan lah. bukan kita nk hidup dgn dorg pun kan. haaa! youuuuu, mcm mana la if 1 day u hilang or pergi dr hidup i kan? tak dpt i byngkan. u've changed me a lot bibie! hmmm -___-
u selalu ckp kat i, u nak jaga i, u terlampau sygkan i, u gilakan i, u nk i sorg je, and u nak tgk i senyum je bila dgn u. yes! mmg u dah prove semua tu dkt i. im lucky ok :) i tak pernah rasa mcm ni ohh. couple i yg paling crack u la sayang :) mcm-mcm kita dah lalui & kongsi sama kan. mana tak nya, u selalu dgn i kan. kite susa sama susa, kite sng sama sng, kite kena maki fitnah apa semua. but thank god! kite still lagi kan. mcm-mcm u sanggup buat utk i kan bie? im sorry and thank for everything love! :* i akan ingat semua tu syg. and 1 more, i akan sentiasa ikat u, lekat dgn u, gari u, kunci u biar locked terus mcm ape yg u suro i buat kan bie :) anyway, i suka bila i dpt buat u jealous, buat u marah, buat u geram, buat u rasa na pukul i, buat u menyampah and so on bcz i know you still love me ;D HAHA! muwahmuwah* ihateyouMAB!

6 feedback:

cik maira said...

sweet lah dear~.. :D:D:D

manje je said...

hehe. no la maira syg :) shyshycat dah i tau ;D

qilarazak said...

susah senang sama2. Susah masing2 makan nasi bujan je. Tak pon nasi pataya kongsi 2. walau pon masing2 lapar. Kumpul rm3 sorang masak mknan macam tak hengat dunia. siap tgk movie dekat laptop.

kadang2 bila susah ni pon best jugak kalau sume kerjasamaa..

manje je said...

yes! absolutely right qila. haha. benda ni jugak mengajar apa erti susah <3 syg korg yg selalu ada sama :)

melody yana yana said...

sweet sgt manje. :)

manje je said...

thank yana :) awak pun sweet jugak la :)