THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Lets be part of me :)

Tuesday, November 2, 2010



HAPPY BIRTHDAY HAMIDAH ABDULLAH!
HAPPY 41 YEARS OLD MUM :)





firstly, thank umie sebab maafkan :)
thank jugak sebab percaya dekat kite.
setiap tahun mst ada 2 surat utk umie kannnn? :)
1 wish birthday, 1 lagi mst say sorry. kan?
sedihnya rasa bila umie peluk kite ptg td, and then umie cium dahi :(
time tu, dalam hati, da menangis da :'(
kite tahan je :'( lastly, menitik jugak! :'(
umieeeee, ingat tau kite cakap,
kite sayang umie! umie yang terbaik buat kite!
tade umie, kite ta berdiri sampai hari ni dgn mcm ni sekali.
and ingat, kite tapena sekali pun nak lupakan umie.
tak pernah terlintas langsung kat dalam hati ni nak buang umie.
takkan la kite tergamak nak buat umie kite mcm tu.
kite taknak jadi anak derhaka :(
semua tanggapan org and mulut org before ni, semua salah!
umie pun cakap td kan, bila org tu da tau salah kite sikit, mulalah dia akan carik point utk jatuhkan kite. haa!
kite ingat semua pesan umie. kite takan lupa.
yea umie. kite jaga diri kite, sebab nnt kite akan jaga umie jugak kan.
pedulikkan org kan, dia jealous tgk kite dgn umie.
takpe. asalkan kite bahagia dengan family kite kan.
mieeeee, kite sayang umie sangat-sangattttt tau? kite perlukan umie!
apa-apa pun kite doakan umie panjang umur, murah rezeki, diberkati, dirahmati, dilindungi, dipermudahkan segala urusan dunia, and selamat dunia akhirat. AMIN! <3 <3 <3

2 feedback:

todt.. said...

salam manje, kem slam kat umie n abah ek...n wish belated bufday for umie as well..dari kejaohan ateh harapkan dan doakan moga fam sentiasa dilimpahi rezeki n bahagia smp bl²...maafkan jika ateh ada wat salah,pecayelah ateh ♥ fam ISMAIL...

manje je said...

ok ateh. thank ateh! kitorang pun doakan kebahagiaan buat ateh. maybe tuhan da bg petunjuk yg baik buat ateh bila dgn abg iwan. alhamdulillah. moga berbahagia hingga anak cucu. cepat-cepat la dapat baby :)