THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Lets be part of me :)

Friday, November 19, 2010

SELAMAT HARI SABTU :)

hye hey hoy hello blogger!
bangun pagi, gosok gigi, cuci muka, basuh badan, salin baju, terus ke pasar :)
*omg! tak mandi! well. lahir tahun kambing pulak. mana tak nya.
da memang confirm takut air ;D HOHO!
no la! pagi kan sejuk, tu yang takut nak mandi tu ;D tetttt* ALASAN ;)
umie pukul 7 lg dak kejut haa. suruh teman pergi pasar.
nak taknak bgn la. selalu mmg liat gila nak bangun pukul 7,
but semalam dah puas tido :)
request menu for today is nasi lemak ;D dah sudah, balik pasar, kena sidai baju then terus kena duduk dapur pulak. turn senduk menyenduk periuk belanga la pulak -,-
amat text and call bnyk kali pun tak feedback balik ;D
*pssst! pls jgn fikir yg bukan-bukan ok bie? im out of crdt, then i tggu u lama smlm, ingat u onl, but u tak onl. i rindu u kot. sorry tak tmn u smlm. sorry jugak if u rasa i seksa u, buat u sakit, biakan u sunyi sorg or what so ever. the truth, i didnt meant it! i do love you okay?

at last,

*tadaaaaa! nasi lemak saya sudah siap :)

bye bye, nak mandi ;D sat-sat lagi saya update lagi if free ;)

2 feedback:

qilarazak said...

terbeliak bijik mata nak bacaa :P

manje je said...

haha ;D merah menyala oh kisahku ;D