THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Lets be part of me :)

Sunday, January 9, 2011

THE WIDEST SMILE EVER CARVED :)

awwww, people look at them, they look so sweet right? :')
hmmm, i miss him already, yes i do!
everyday i miss you, everyday i love you, everyday i want you sweetheart <3 p="">he's always on my mind!
our monthly anniversary just passed right syg?
i still remember our memories, a lots kan? :')
even banyak kali kita gaduh, but after a few minutes kita baik balik kan?
i suka bila kita gaduh. nanti you mesti pujuk i. kan syg kan? :')
and bila gaduh tu jugak la yg buat i makin sygkan relation kita ni. mcm tu jugak you cakap kat i kan syg?

ingat lg tak, masa kita holiday kat pd? i moody gila kan? i taknak ckp dgn you, i taknak pndg you, taknak layan you, tengking you semua, but you tak pedulik semua tu kan.
then, you terus hug i kan, usap i, manjakan i semua. awwww -,-
i rindu masa kita mula-mula dulu.
ingat lagi tak, you ajar i main taiti, kita lepak mamak kat 15 tu, kita tgk bola sama, kita tgk cartoon. then gelak kuat-kuat. crack berdua dgn dunia kita. heh ;D
i ingat lg, you amik & you hantar kat dpn ruma. jalan kaki sama-sama. nak naik motor, you taknak bawak i kan. HAHA! dulu la kan ;D
then, you dah tau yg i nak tidur, but you kejut jugak kan ajak teman you even pg buta pun, although you tau i ada class pg. tp i teman jugak kan? sometimes bila jumpa pun i bnyk diam je kan? sikit pun i tak ksh semua tu syg. asalkan i dpt tgk you, spent time dgn you.
tu semua dah cukup buat i happy and rasa bahagia sgt dgn u. lg-lg time tu i ada krisis dgn budak rumah semua kan. you je la satu-satunya yg i ada time tu kan syg. then ingat lagi tak, yg you bawak jugak i naik genting sebab i beriya-iya nak naik genting kan. padahal takde motif apa pun. naik kejap then turun balik. dgn masa tu sumpah crack gila kan. masa tu jugak i moody. semua sebab jealous! hmmm. kesian you kan. kena ikut kerenah i. sabar layan i. berlembut dgn i. benda tu semua la buat i syg you sgt and sumpah i takut sgt kehilangan you syg. i admit it! i taknak semua tu terjadi!
bila i sorg, i mesti flashback balik our memories. i rinduuuuu semua tu :( i rindu nak date :'(
if nak cerita kt sini, beribu-ribu patah perkataan pun tak habis kan syg? only you and me know it.

hey, last thursday kita have fun kan, but i broke my promises. i tau i salah. i tau i tak patut buat semua tu. i tak fikir masa buat. then, terima la padah.
but, i just want you to know, i buat semua tu sebab i geram, sedih, sakit hati dgn you. lg-lg pasal girl tu! and cara you text dgn kawan-kawan you! even you tak buat or tak ikut cara diorang pun, but i kisah! apa i dah tak cukup utk you ke syg? hmm :'(
that night i kena belasah dgn you kan? mmg i tak sedar malam tu, bgn-bgn i dah rasa sakit. tgk-tgk bdn i dah lebam. i tunjuk dekat you kan. you sendiri nmpk kesan tu semua kan. but you tak mintak maaf :( you kasar dengan i :'( i tau you nak i yg mintak maaf dgn you. hmm. & i tau you jaga i, you syg i, you taknak i rosak, tp tu la, i sendiri carik masalah. dorg pun tak percaya you belasah i kan. of course im shocked. i tak sangka kot. you know what? you lah lelaki pertama yg berani buat mcm tu kat i. here, i want to say sorry :'( i dah serik. i dah taknak buat lagi :'( you jgn give up dgn i. please guide me. i still need youuuu :'(

sayanggggg, promise me that you'll never ever let me alone, please stay by my side no matter what happened to us. remember our promise right?
please dont makes me cry even more bie?
i don't want to loose you again :( bcz i was afraid of losing you, and i was afraid to break up with you. believe that nothing can separate us other than the power of God.
dear love, remember this, you'll always in my heart & you'll always be the one i love! you have my heart bie, anddd idoloveyouwithallmyheart!

8 feedback:

tya said...

sweet :)

manje je said...

oh myy. really? thank you tya :)

qilarazak said...

nok. gmbar lama ke? mcm rmbut panjang jee..

awat tak cerita amat lelaki melayu terakhir. melipat baju bersama. hahahh

manje je said...

ye makkkk. HAHA. shhh shhh. jatuh publisiti dia nnt. hehe.

! dOlLy chUmeL ! said...

swit nyewp ! h0pe kkl xeyh > ? :)

manje je said...

thanks awakkkk :) harap begitu. amin :)

Cira Noorisham said...

amat blasah you !??? giler la amat . HAHA .
cian you .

manje je said...

kesian i kan. sakit you :( yeah yeah, haha. amat mmg gila. grrr!