THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Lets be part of me :)

Thursday, June 4, 2015

#32

💕 FEFEELING SWEET ON OUR MONTHLY ANNIVERSARY 💕

Hi my love, I baru perasan. Tengok-tengok calendar rupanya today dah 4/6/2015. Rupanya monthly anniversary kite baru je 2 hari yang lepas. Hihi.

Happy 70th monthly anniversary sweetheart. Another 2 months to go for our 6th years love. Thank you sayang for always being there for me through my ups & downs. I do appreciated it, I do appreciated our love sayang. 

Sayang tahu kan I sayanggggg sangat kat sayang. You banyak bersusah dengan I, banyak mengalah dengan I, banyak ajar I tentang hidup ni, banyak berkorban untuk I. Sayang banyak bersabar dengan I kan, even mulut I ni boleh tahan kurang sopan, selalu marah-marah, selalu kasar-kasar, tapi you tetap stay dengan I kan. 

I tak sabar nak menghitung hari. Alhamdulillah abah you pn dah okay dengan you. I sentiasa doa kite cepat-cepat dijodohkan, Aamiin. Ya betul apa sayang cakap kat I selalu, kite hanya mampu merancang, tapi Allah yang menentukan semuanya. Tapi kite kena berusaha jugak sayang.
Niat tu penting. Bila niat kite baik dan ikhlas, in shaa Allah semuanya akan dipermudahkan Allah. Takpa sayang, walaupun sayang nampak I macam tak sabar-sabar, tapi I masih boleh sabar, masih boleh tunggu you. Dont worry sayang. My love is always for you. My heart will always have a place for you. I love you 💕

 This picture is taken on my birthday last year, 23rd years old :)
This picture is taken on his birthday this year, 24 years old :)

0 feedback: