THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Lets be part of me :)

Monday, December 27, 2010

:'( :'( :'(

punya lah dr aku bgn aku tggu kau call, sampai lah nak maghrib aku duk menunggu nama kau naik kat screen.
last-last yg aku dapat?
BODOH! ya! AKU MEMANG BODOH!
bodoh-bodoh ni la yg syg kau, yg cinta kau, yg tergilakan kau,yg sanggup buat apa je utk kau!
kau tau tak? huhhhhhhh?
mcm ni kau buat aku kan? :(
kau suka kan tgk aku sedih, tgk aku menangis.
tepuk la tgn kau skrg? tepuk cepat! aku menunggu ni!
aku tau la kau penat kerja, sampai takde mood semua!
tapi tak payah la nak lepas dekat aku.
aku ada perasaan tau?
kasar-kasar aku pun, ego mana pun aku, aku perempuan.
tetap kalah dgn kau!
& hati aku ni lembut! air mata aku ni murah utk kau!
FAHAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM? TOLONG BIARKAN AKU SORANG :'(

3 feedback:

tya said...

sbar oke . everythings gonna be orite after diz .

manje je said...

i wish too :(

D`littleye said...

jgn risau!dia lagi rugi kalau hilang awak..:)